Treasures of Nepal

jun 15

Eerder dit jaar, mocht ik deelnemen aan The Beyond Workshop In Nepal.
In eerdere blog-posts heb ik al wat foto’s laten zien die ik gemaakt heb van het land, nu kan ik eindelijk een eerste serie laten zien van de shoots die we tijdens de workshop gedaan hebben!

De eerste 3 dagen van de workshop stonden in het teken van fotografie, oftewel bruidsfotografie en dan ook nog vooral analoge bruidsfotografie 🙂 Omdat ik begin dit jaar begonnen ben om meer analoog te fotograferen, was dit 1 van de redenen om mee te gaan op deze reis.

De workshop werd georganiseerd door het Amerikaanse stel Nina & Wes, zij fotograferen samen de meest prachtige bruiloften over de hele wereld.
Ik heb tijdens de workshop zo ongelofelijk veel van hun geleerd, en ben vooral ook heel erg geĂŻnspireerd geraakt door hun manier en soort van fotografie. Naast veel theorie en 1op1 sessies hebben zij het ook voor elkaar gekregen om een paar geweldige styled shoots te organiseren, het was onwijs gaaf om met zo’n getalenteerd team van stylistes, visagiste, model en collega fotografen samen te werken aan deze shoot op zo’n prachtige locatie.

Deze styled shoot is gebaseerd op een destination wedding in Nepal. Met het idee dat het belangrijk is om, als je besluit in het buitenland te trouwen, ook elementen van die bestemming te gebruiken. Hierdoor zorg je ervoor dat je bruiloft ook helemaal in de sfeer en het gevoel van  het land heeft. Zo werden heel veel accessoires van deze shoot terplekke gekocht of gevonden in Nepal. Ook alle bloemen werden direct uit de tuin van The Fort Resort geplukt en door Carrie van Type A Society tot prachtige creaties gemaakt!

Enjoy!

Organisatie: Nina & Wes Photography, Styling: Abany Bauer, Bloemen: Carrie Moe, Hair & Make-up: Heather Smith, Model: Natalie Popova, Dress: Carol Hannah, Stationary: Julie Song Ink, Sierraden: Mickey Lynn, Linten: Frou Frou Chic, Film lab: Carmencita Film Lab

comments +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

@biancarijkenbarg_photography