Thank you 2017!

dec 31

Op de laatste dag van het jaar is het altijd fijn om even terug te blikken op het afgelopen jaar! En wat was 2017 een mooi jaar, voor mij natuurlijk omdat ik dit jaar voor de 3e keer moeder mocht worden van een prachtige gezonde zoon!

 

Nadat ik had genoten van een heerlijke zwangerschapsverlof begon ik in juni weer met werken en fotografeerde ik als eerste een onwijs toffe styled shoot in een boerderij (georganiseerd door Waanzinnig Trouwen), daarna zat de zomer vol met super leuke familieshoots, newbornshoots, loveshoots en bruiloften!
Tijdens onze vakantie in Frankrijk maakte ik bij Domaine la Terrasse een mooie reportage die afgelopen november werd gepubliceerd op één van mijn favoriete blogs Magnolia Rouge!

 

En als kers op de taart vloog ik het einde van het jaar ook nog naar Zuid-Afrika om daar een prachtige bruiloft te fotograferen. Een droom die uitkwam en zo’n super mooie magische ervaring. Hier alvast een voorproefje, maar van deze mooie bruiloft ga ik natuurlijk nog veel meer delen de komende tijd!

Bring it on 2018!!!!!

xo  Bianca

 

comments +

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

@biancarijkenbarg_photography